jueves, 16 de marzo de 2017

PA AMB TOMÀQUET

Gaur goizean, gure Jolasaldi Osasuntsua proiektu barruan, DBHko laugarren mailako ikasleek ogia olio, tomate eta urdaiazpikoarekin prestatu dute. Hau hain onuragarria den mediterranear dietako produktu tipiko bat da. Ogitarteko honen osagai guztiek nutriente emate onuragarria dute. Nutriente hauek ezinbestekoak dira gure garapenerako. Eta gainera gozo-gozo dago! Ikasle batzuek gaur ezagutu dute lehenengo aldiz urdaiazpikoa, bere jaioterrietan ezin baitute aurkitu. Ikasle musulmanentzat indioilar, tomate eta olio ogitartekoak prestatu ditugu.

Esta mañana y dentro del proyecto Recreo saludable los alumnos de 4º de ESO han preparado pan con aceite, tomate y jamón. Este es un producto típico de la dieta mediterránea que tantos beneficios nos proporciona. Todos los ingredientes de este bocadillo suponen un  aporte de nutrientes indispensables para desarrollo físico y mental. ¡Y además está riquísimo! Algunos/as alumnos/as han descubierto hoy el jamón serrano, ya que en sus países de procedencia no lo pueden encontrar. Para los/as alumnos/as de religión musulmana hemos preparado unos bocadillos de pavo con tomate y aceite.



No hay comentarios:

Publicar un comentario