viernes, 22 de noviembre de 2019

JOLASALDI OSASUNTSUA BUELTAN DUGU

Beste kurtsoetan bezala, aurten ere alternatibak eman nahi dizkiegu gure ikasleei beren hamaiketakoa era askotakoa eta batez ere osasuntsua izateko. Ikasleek hartuko dute beren ardurapean erosketak egitea eta hamaiketakoak prestatzea eta saltzea. Modu horretan, arlo desberdinak landuko dituzte eta ilusioz helaraziko diete beren ikaskideei ikasitakoa. Gaur ogi txigortua eta Philadelphia gazta prestatu dute, fruitu lehor edo marmeladarekin.

Al igual que en cursos anteriores, este año también queremos dar a nuestro alumnado alternativas para que su almuerzo sea más variado y, sobre todo más saludable. Los/as alumnos/as serán los responsables de todo el proceso: hacer las compras, preparar los hamaiketakos y venderlos. De ese modo, trabajarán diferentes campos y más tarde transmitirán con ilusión lo aprendido a sus compañeros/as. Hoy hemos preparado pan tostado con queso Philadeplhia y nueces o mermelada.





No hay comentarios:

Publicar un comentario