Nuestros/as alumnos/as DE 2º de ESO han hecho una salida para aprender sobre la producción de productos vascos. Los/as alumnos/as han aprendido cómo se prepara la carne de vacuno, las lechugas, los tomates el txakoli y la sidra para que lleguen a nuestras casas. Ha sido una salida muy interesante y nuestros/as alumos/as han pasado un bonito día.
jueves, 25 de enero de 2018
KALITATEA TOPERA!
2. DBHko gure ikasleak euskal produktuen ekoizpenari buruz ikasteko irteera bat egin dute Lea-Artibai aldean. Ikasleek ikasi dute behi okela, urazak, tomateak, txakolina eta sagardoa nola prestatzen duten gure etxeetara heltzeko. Oso irteera interesgarria izan da eta ikasleak poz-pozik pasatu dute eguna.
Nuestros/as alumnos/as DE 2º de ESO han hecho una salida para aprender sobre la producción de productos vascos. Los/as alumnos/as han aprendido cómo se prepara la carne de vacuno, las lechugas, los tomates el txakoli y la sidra para que lleguen a nuestras casas. Ha sido una salida muy interesante y nuestros/as alumos/as han pasado un bonito día.
Nuestros/as alumnos/as DE 2º de ESO han hecho una salida para aprender sobre la producción de productos vascos. Los/as alumnos/as han aprendido cómo se prepara la carne de vacuno, las lechugas, los tomates el txakoli y la sidra para que lleguen a nuestras casas. Ha sido una salida muy interesante y nuestros/as alumos/as han pasado un bonito día.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario